CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder

BabelFish Universal Translator Widget

Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Βάφτιση - Last but not least!!!!

Εδώ είμαι να σας δείξω οτι δεν σας έδειξα απο την βάπτιση!!!
 Κάτι που έφτιαξα για να μπορεσω να βάλω τους καλεσμένους μου στο σωστό τραπέζι ήταν το εξής:  Απο τα ίδια χαρτία που έφτιαξα τα χωνάκια για τα ζαχαρωτά, έκοψα διάφορα σχήματα που έχουν σχέση με την θάλασσα (αστερίες, ψαράκια, καραβάκια, καβουράκια, ήλιους) και τα κόλλησα επάνω σε στικ μπαμπού και απο τις δυο πλευρές. Στα έξι απο αυτά είχα ήδη γράψει απο έναν αριθμό απο το 1 μέχρι το 6 που αντιπροσώπευε τον αριθμό του κάθε τραπεζιού και τα διακόσμησα με κορδέλες και τα "φύτεψα" σε γυάλινα διάφανα βάζα στα οποία είχα βάλει μέσα διακοσμητική άμμο και χαλικάκι χρωματιστό. Στα υπολοιπα έγραψα επάνω το όνομα της κάθε οικογένειας και έναν αριθμό που αντιπροσώπευε τον αριθμό του τραπεζιού που θα καθόταν κάθε οικογένεια! Τα καρτελάκια με τα ονόματα μοιράστηκαν έξω απο την εκκλησία μαζί με τις μπομπονιέρες , οπότε με το που έφτασαν στην ταβέρνα οι καλεσμένοι ήξεραν αμέσως που να κάτσουν!!! Το δε εντυπωσιακό ήταν οτι όλοι οι καλεσμένοι "φυτεψαν" τα ταμπελάκια με τα ονόματά τους στο γυάλινο βάζο με τον αριθμό του τραπεζιού και το θέαμα ήταν υπέροχο (εγώ πάντως δεν το είχα σκεφτεί χα χα χα)

Τα πάντα γράφτηκαν με το χέρι για να έχω ένα πιο παιδικό αποτέλεσμα με στυλό γυαλιστερά σε πράσινο, κόκκινο, πορτοκαλί και μπλε!!!




 Αυτό το στρογγυλό κουτί (απο βρεφική κρέμα) το οποίο υπέστει ντεκουπάζ , βάψιμο και επικολληση σχοινιού, φιλοξένησε τα ταμπελάκια με τα ονόματα που μοιράστηκαν εξώ απο την εκκλησία!

Εδώ καποιες λεπτομέρειες απο το πράσινο καμβαδάκι το οποίο φτιάχτηκε με ντεκουπάζ, ακρυλικά χρώματα βουλοκέρι και σφραγίδα και μερικά die cuts που σχημάτισαν την φράση make a wish!!



 Eδώ είναι οι καρτούλες που τοποθετήθηκαν κάτω απο μια χαρτοπετσέτα κάθε τραπεζιού και με αυτό τον τρόπο κέρδισαν οι καλεσμένοι μου τα δυο καμβαδάκια μου αλλά και τα διακοσμητικά βάζα κάθε τραπεζιού!! Το σχέδιο έγινε με σφραγίδα απο την Σφραγιδομανία και λίγο μελάνι στις άκρες καθώς και στρογγύλεμα των γωνιών κι έτοιμη η καρτούλα!!!!


Δυστηχώς δεν πρόλαβα να τραβήξω φωτογραφία απο τον στολισμό των τραπεζιών γιατί έφτασα τελευταία και όλοι είχαν καθήσει στα τραπέζια τους. Εχω όμως τις καλύτερες αναμνήσεις απο την βάπτιση αυτή και απο ότι μου λένε το ίδιο είχαν και οι καλεσμένοι μου και αυτό είναι η μεγαλύτερη αποζημίωση για όλα τα ξενύχτια που έριξα!!!

Πολλά φιλιά

Μαρία Ζ

17 σχόλια:

  1. Παντα να εισαι χαρουμενη και δημιουργικη οπως εκεινη την ημερα.Φιλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω! Έκανες πολυ δουλειά όχι αστεία! Μπραβο!

    Έχω βάλει φωτο από το πίσω μέρος της κάπας στο blog αν θες ακόμα να το δεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαθε λοιπον τι σκεφτομαι! Ω!Ω! και εμεινα με το στομα ανοιχτο!!!!!!
    Μπραβο σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα πανέμορφα Μαράκι μου φτιαγμένα από τα χεράκια σου με πολύ αγάπη! Μπράβο σου και για τον στολισμό αλλά και τις όμορφες ιδέες διασκέδασης των καλεσμένων!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mαρακι συγχαρητηρια απλα .....υπεροχα ολα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aχ Μαρακι ξεχασα να σε ρωτησω τα die cuts απο που τα πηρες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι να πω έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό...έκανες σπουδαία και πολύ δουλειά και αυτό δείχνει έναν άνθρωπο με μεράκι που του αρέσει πολύ αυτό που κάνει και το απολαμβάνει πολλά μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΧΑΛΑΛΙ Η ΚΟΥΡΑΣΗ!!!ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!!!
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. για αλλη μια φορα εκανες καταπληκτικη δουλεια.περασε απο το blog μου να παραλαβεις το δωρακι σου.φιλια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μαρια μου δεν εχω λογια!!! η δουλεια σου ειναι αξιεπαινη! μπραβο!!!!!!
    (βγηκε καινουριο βιβλιο του στ κινγκ! ειναι λεει οτι πιο τρομακτικο εχει γραψει! το πηρα φυσικα!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μαράκι τι να πει κανείς! Γεια στα χεράκια σου και στο κουράγιο σου βρε κορίτσι μου! Χίλια μπράβοοοο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Maria μουυυυυυυυυ!!!!!! Εχεις ξεπερασει τον εαυτο σου!!!!!!!Εισαι Υπεεεεεεεροχη γλυκια μου Μαρια!!Να εισαι παντα τοσο δημιουργικη και να εμπνεεις τους ανθρωπους!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @meanan Σε ευχαριστώωωωωω πολύ πολύ για την εξαιρετική ευχή κι εγώ ελπίζω να είμαι πάντα έτσι (χι χι ) Φιλιάααα


    @Nemecis Αξιζε και με το παραπάνω!!!! Σε ευχαριστώ θερμά

    @Maddie Σε ευχαριστώωωωωω Το είδα και το πίσω μέρος !! Μα καλά εσυ φτιάχνεις συγκλονιστηκά πράμγατα!!!! Με βάζεις στην πρίζα κάθε φορά

    @lourdi χα χα χα Σε ευχαριστώ πάρα πολύυυυυυυυ


    @irini Σε ευχαριστώωωωω πάρα πολύ!!!

    @Νάντια Νάντια μου σε ευχαριστώ πάρα πολύυυυυ!!! Οσο για die cuts τα πήρα σίγουρα απο scrapbooking.gr αλλά δεν θυμάμαι ποια μάρκα. Επειδή τώρα κοιμάται ο μικρός στο μέρος που τα φυλάω (χμμμμμ) θα το δω και θα σου πω!! Φιλιάααα


    @Maria Εγώ μένω με το στόμα ανοιχτό κάθε φορά που βλέπω δουλειά σου!!! Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ για τα καλά σου λόγια!!!

    @MariaKantzali (για να μην μπερδευόμαστε ) Μαράκι μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μόλις ανακάλυψα οτι είσαι κι εσύ Υδροχοίνα και κατάλαβα τι σύνδεσμος μας ενώνει (χα χα χα ) Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @Ρεβεκκα Το δωράκι μου είναι καταπληκτικό και σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Είναι μεγάλη μου τιμή να μου το προσφέρεις!!! Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Pink σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τα υπέροχα λόγια σου, και να ξέρεις με βάζεις στην πρίζα με το βιβλιό .... Θα περάσω απο το μπλογκ σου να μου πεις λεπτομέρειες (τίτλο δλδ χα χα χα) Φιλιάαααα


    @NANTIA Σε ευχαριστώ Νάντια μου!!!! Να είσαι καλά και όσο για το κουράγιο μου πράγματι είχα πολύ χι χι χι Φιλιά

    @handmade by nikoletta Σε ευχαριστώ πάρα πολύυυυυυυυυυ

    Αλεξάνδραααααααα όταν έχω γύρω μου πηγές έμπνευσης σαν κι εσένα δεν φοβάμαι τίποτα (σλουρπ, σλουρπ) χα χα (το εννοώ όμως!!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να μάθω τι σκέφτεσαι!!!

Related Posts with Thumbnails