CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder

BabelFish Universal Translator Widget

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Θα ήθελα να σας πω πως νιώθω............

Αγαπημένες μου φίλες , κάνω αυτή την ανάρτηση γιατί νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας αυτό που νιώθω..... διαβάστε τα αισθήματά μου μέχρι το τέλος και περιμένω και την δική σας άποψη πάντα με αγάπη!
Νιωθω πραγματικά μεγάλη στεναχώρια όταν προσπαθώ να αφήσω ένα σχόλιο και ξαφνικά πετάγεται μπροστά μου η λεκτική επαλήθευση....................
Νιώθω κάπως έτσι



ο λόγος είναι ο εξής:
Παρακολουθώ πάνω απο 200 καταπληκτικά ιστολόγια που ασχολούνται με κατασκευές, περίπου 80 ιστολόγια ενημερωτικά/κοινωνικά/προσωπικά, πάνω απο 60 που ασχολούνται με την μαγειρική και μερικά (πάνω απο 30 σίγουρα) ξένα ιστολογια πάλι με κατασκευές!
Εχω ένα σύνολο περίπου 400 ιστολογίων που προσπαθώ να παρακολουθήσω καθημερινά και να αφήσω το σχόλιο μου γιατί όσα ιστολόγια παρακολουθώ τα παρακολουθώ για κάποιο λόγο!!! Αν έπρεπε και στα 400 να γράψω και λεκτική επαλήθευση για κάθε σχόλιο που αφήνω θα ήθελα το 1/2 χρόνο απο αυτόν που κάνω να γράψω επιπλέον....

Για να το καταλάβετε σε χρόνο συμβαίνει το εξής: Αν κάνω μια ώρα να αφήσω κάποια σχόλια τρώω μισή ώρα επιπλέον για να γράψω όλες τις λεκτικές επαληθεύσεις.....Μην σκεφτείτε οτι υπερβάλλω όταν η λεκτική επαλήθευση απαιτεί να αλλάξω γλώσσα, να πληκτρολογήσω πολλές φορές τα μισά γράμματα απο αυτά που άφησα στο σχόλιο και να ξεχάσω οτι άλλαξα την γλώσσα με συνέπεια να σβήνω το επόμενο σχόλιο που αφήνω για να το ξαναγράψω στα ελληνικά!

Ξερω πως στεναχωρώ κάποιες απο εσάς τώρα (Χριστινάαααααααααααααααα) και σέβομαι πραγματικά την επιθυμία σας να έχετε λεκτική επαλήθευση, γι αυτό τον λόγο δεν έχω σταματήσει να σχολιάζω στα αγαπημένα μου ιστολογια κι ας έχουν λεκτική επαλήθευση......δεν πρόκειται να σταματήσω να σχολιάζω όμως νιώθω την ανάγκη να σας πω πως νιώθω κάθε φορά που βλέπω την λεκτική επαλήθευση να εμφανίζεται μπροστά μου.............

Με το νέο σύστημα του blogger μπορούμε όλοι πια να σβήνουμε τα κακόβουλα σχόλια που μπορεί να έχουμε και αν πρόκειται για άνθρωπο δεν θα τα γλιτώσουμε μιας και μπορεί κι εκείνος να πληκτρολογήσει την λεκτική επαλήθευση!!! Εγω προσωπικά δεν έχει χρειαστεί να σβήσω ούτε ένα σχόλιο!!! Και είναι πολύς ο καιρός που δεν έχω λεκτική επαλήθευση!!!
Ολοι θέλουμε να έχουμε σχόλια στα ιστολογιά μας......ας μην δυσκολεύουμε λοιπόν αυτή την διαδικασία με περιττές κινήσεις!!!

Σας τα λέω αυτά με αγάπη και εκτίμηση για όλες ! Αν κάποιοι συμφωνείτε με τα παραπάνω μπορείτε να πάρετε αυτό το μπανεράκι και να το βάλετε στο ιστολόγιο σας (δεξί κλικ και κάντε Copy Image Location και μπορείτε να βάλετε ένα widget στο πλάι της σελίδας (επιλέξτε φωτογραφία) κι αν θέλετε μπορείτε να βάλετε έναν σύνδεσμο να οδηγεί σε αυτή την ανάρτηση)!!!


Σας ευχαριστώ πολύ

Μαρία Ζ

61 σχόλια:

  1. Μαράκι έχεις απόλυτο δίκιο!Είναι ένας μπελάς που πραγματικά δε μου φαίνεται ότι εμποδίζει κάτι.Και είναι για μένα που ...πλατσουρίζω στα ρηχά του bloging, φαντάζομαι τι είναι για όσες κολυμπάτε στα βαθειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!
    ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!
    ΤΡΕΧΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!...
    ΦΙΛΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ας αρχίσει κάποιος να τα λέει.
    Τέτοιο μαρτύριο δηλαδή κανέναν δεν εξυπηρετεί.
    Εχω χάσει σχόλια, έχω σιχτιρίσει την ώρα και την στιγμή...γιατί; Αφού εδω μέσα μπαίνουμε απο ευχαρίστηση και με ευχαρίστηση.Οι κακόβουλοι πάντα θα υπάρχουν και πάντα θα υπάρχουν τρόποι αντιμετώπισης...
    Κι εγω δεν το κρύβω, πολλές φορές έχω σκεφτεί να απο φεύγω πια τα blogs που έχουν λεκτική επαλήθευση. Ομως επειδή κάποια απ αυτά είναι αγαπημένα και δεν θέλω να περνώ χωρίς σχόλιο, εξακολουθώ, με βαριά καρδιά ομολογώ.
    Μαράκι φιλάκι και χαίρομαι για την πρωτοβουλία. Το παίρνω και φεύγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποσο συμφωνω μαζι σου!
    Κ εγω στην αρχη ειχα λεκτικη επαληθευση αλλα την εβγαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγώ Μαρία μου μαζί σου!!!! Αν και καινούρια μετά τα πρώτα 2-3 σχόλια που έκανα σε ιστολόγια με λεκτική επαλήθευση συνειδητοποίησα τη δυσκολία και έψαξα να το σβήσω από το δικό μου! Σύντομα θα βάλω το banner κι εγώ... Αφού βρω πρώτα πως! Χαχα! Φιλιά! Να έχεις μια όμορφη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τ έ λ ε ι ο!!!
    Αυτή η διαδικασία είχε εφευρεθεί για να περιορίζει τις εγγραφές σε ιστολόγια και λογαριασμούς χωρίς λόγο από ΙΣΩΣ ζώα που πατάνε πλήχτρα τυχαία. Αλλά όταν κάποιος αφήνει σχόλιο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να είναι πίθηκος!!
    Επιτέλους κάποιος το είπε!!
    Έχεις απόλυτο δίκιο.
    Το πρώτο που βγάζω είναι αυτό!
    Μπράβο!! Δεν έχω άλλα λόγια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνώ απόλυτα!!!
    Η λεκτική επαλήλθευση δε κατάλαβα ποτέ που οφελεί...
    Καλήμέρα και καλη μας εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κι εγώ συμφωνώ απολύτως μαζί σου, αν και παρ' όλα αυτά, εξακολουθώ να αφήνω σχόλια στα ιστολόγια που παρακολουθώ. Αυτό και μόνο θα έπρεπε να κάνει τους διαχειριστές τους να το ξανασκεφτούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω δεν ηξερα οτι την εχω μεχρι πριν μια βδομαδα που μου το ειπε η Χρυσανθη.Πες μου πως να την αφαιρεσω ειμαι λιγο ασχετη με αυτα.και εμενα με νευριαζει κ χανω χρονο κ πολλες φορες δεν αφηνω μυνημα.φιλια κ καλα εκανες και το επισημανες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!!!!!ΜΕ 1000!!!!!!
    Στ αρματα στ αρματα ξανα στον αγωνα!!!!1 χαχαχα..
    γουσταρω εξεγερσεις!!!...ελα να ξυπναμε λιγο!!
    Θα το αναρτησω και γω!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΥΜΦΩΝΟ ΚΑΙ ΕΓΩ !!!!ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΝΕΑ ΣΤΗΝ BLOG ΓΕΙΤΟΝΙΑ...ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΙ....ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΝΕς ...ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. δεν εχω,δεν εχω,δεν εχω!καλη εβδομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Hi! I Think I understood what you meant to say...LOL..are you taling about the code you have to type in when you leave a comment at someones blog? If thats the case I am SO 100%% with you. It makes so sense to have it..its time wasting as you said, and really annoying. The thing is that most people dont even know they have it as an option because it come as a default when you sign up with blogger. I'm glad you brought this up..its so true. Now..I hope you understood me! LOL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα, να προσθέσω κι εγώ σε αυτά που έχουν ήδη ειπωθεί πως το καλύτερο για τα σχόλια είναι το pop up window ή το open in new page.
    Εκτός από τη λεκτική επαλήθευση αυτά που ανοιγουν από κάτω ζητούν συχνά εγγραφή... ακόμα μεγαλύτερος χρόνος....
    Στο δικό σου Μαρία μου, δεν υπάρχει αυτό, πως γίνεται;; σε φιλώ και μπράβο για την ανάρτηση... που και που κάποιος πρέπει να τα λέει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έχεις απόλυτο δίκιο! Για όσους θέλουνε να βγάλουνε την λεκτική επαλήθευση πηγαίνουν Σχεδίαση->Ρυθμίσεις->Σχόλια->Να προβληθεί η λέξη επαλήθευσης για σχόλια; Τσεκάρετε το "όχι" :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μέχρι πριν λίγο καιρό την είχα κι εγώ, κατάλαβα όμως πόσο ενοχλητικό είναι και την κατάργησα. Μπράβο Μαράκι για την επισήμανση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μαρία!!!!!!! Πόσο δίκιο έχεις!!!!! Κι εμένα με ανοχλεί όταν πρέπει να αλλάζω συνέχεια γραματοσειρά, να βγάζει μηνύματα λάθους κλπ κλπ!!!
    Και το χειρότερο όλων??? Το είχα κι εγώ στο blog μου και δεν το ήξερα καν...οκ...ντρέπομαι το ομολογώ! Που με ενοχλούσαν των άλλων έχοντας άγνοια για το τι έχω εγώ..χμμ....δεν το είχα προσέξει καθόλου στις ρυθμίσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Και εγώ από την αρχή που έφτιαξα το blog μου δεν έχω βάλει καν αυτή την επιλογή. 2 ή 3 φορές μου έχουν γράψει άσχετα σχόλια, δηλαδή σχόλιο με διευθύνσεις ή διαφημιστικά, άλλα έχω βάλει έγκριση του σχόλιου και έτσι δε βγαίνει προς τα έξω τίποτα άσχετο.
    Δεν χρειάζεται να υπάρχει λεκτική επαλήθευση, εφόσον υπάρχει η έγκριση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συμφωνώ απόλυτα!!! Εγώ την έχω βγάλει, μακάρι να το έκαναν έστω οι περισσότεροι! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ ΒΡΕ ΧΡΥΣΟΥΛΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!
    ΣΕ ΟΛΑ ΛΕΩ ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑ...ΤΟΤΕ...ΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ....ΧΑΧΑΧΑ ΤΗΝ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ!!!!!!!!!ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΒΟΥΡ!!!!!!!!
    ΜΑΡΑΚΙ ΜΟΥ ΦΙΛΑΑΑΑΑΑΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μαράκι πόσο δίκιο έχεις!!
    Εγώ δεν ξέρω αν έχω,δε θυμάμαι,αλλά πάω να το ψάξω να το βγάλω,γιατί κι εγώ αισθάνομαι ακριβώς όπως περιγράφεις!
    Μπράβο σου που παρακολουθείς ενεργά τόοοοοοσα πολλά ιστολόγια!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΕΚΑΝΑ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΣΒΗΣΑ!!!!ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΟΧΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ;ΦΙΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπράβο Μαράκι!!!
    ένα από τα πρώτα που έβγαλα από το μπλογκ μου ήταν αυτό, η αλήθεια είναι ότι σε εκνευρίζει και σπαταλάς περισσότερο χρόνο, κάνεις λάθη, χάνετε το σχόλιο κ αντε να το ξαναγράφεις!!!
    φιλιά πολλά!! πέρνω το μπανεράκι μου και πάω στο μπλογκοσπιτάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μαρία θα συμφωνήσω κι εγώ μαζί σου! Επίσης με ενοχλεί πολύ όταν δεν μου ανεβάζει το σχόλιο αμέσως και προσπαθώ και προσπαθώ … κι αυτό μας τρώει πολύ χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ !!!!!!!ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΟΦΥΛΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΙ, ΑΠΛΑ ΤΣΙΤΩΝΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!!!
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕς ΤΟ BANNER ΣΤΑ BLOG ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΑΜΕ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μαρία συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Υπάρχουν φορές που έχω γράψει σχόλιο και επιεδή ήθελε και λεκτική επαλήθευση , απλά το διέγραψα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μαζί σου και εγώ. Είναι πολύ σπαστικό , σε τσαντίζει και σε κάνει να θες να μην γράψεις άλλη φορά σχόλιο. Εγώ σε δυο τρία blogς, το είχα γράψει μετά το σχόλιο που έκανα, να βγάλουν την επαλήθευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μαρία επιτέλους!Κάποιος που νιώθει ακριβώς όπως εγώ!Πολλές φορές δεν έχω αφήσει σχόλιο γι αυτό το λόγο και ντρέπομαι που το λέω αλλά είναι τόσο κουραστικό!
    Και κάτι ακόμα,υπάρχει και η έγκριση σχολίων για όσους φοβούνται τα spam σχόλια!Παίρνω αμέσως την εικόνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ποτέ δεν είχα λεκτική επαλήθευση ή μετριασμό σχολίων.
    Θεωρώ την λεκτική επαλήθευση ότι πιο κουραστικό και ανούσιο, δεν εξυπηρετεί τίποτε απολύτως.
    Κάνεις πάρα πολύ καλά που το αναφέρεις, μακάρι οι φίλοι bloggers να πειστούν και να το αφαιρέσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λοιπόν εγώ τόσο καιρό την έκραζα και μόλις τώρα συνειδητοποίησα ότι την είχα...ή έτσι νομίζω! Είναι όντως εκνευριστικό πράγμα! Αν και λένε ότι με τη λεκτική επαλήθευση, νιώθεις πως είναι άνθρωπος και όχι μηχάνημα αυτός που αφήνει το σχόλιο. Δεν το καταλαβαίνω αυτό βέβαια τι σχέση έχει αυτό! Τελοσπάντων, Μαρία ΜΑΖΙ ΣΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Maria θα συμφωνισω απολυτα μαζι σου,εκνευριζομουν κ εγω οταν εγραφα σχολια κ χανοταν,η αλλαγη γραμματοσειρας και όλα οσο αναφερεις...........το ειχα και δεν το ήξερα,γιατι οταν σχολιαζα εγω δεν μου το ζητούσε,το ανακαλυψα τυχαια,ασ το ψαξουμε όλοι,να κάνουνε την ζωη μας πιο ευκολη.....περιτο να πω οτι τσακωνω την εικόνα......να έχεις ενα όμορφο απόγευμα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Μαρία,πολύ καλές οι σκέψεις σου!Συμφωνώ σε όσα λες και ναι συνεχίζω να σχολιάζω στα blogs που αγαπώ,έστω και με λεκτική επαλήθευση.
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συμφωνω και επαυξάνω και μπράβο σου που το έθέσες.Εγω είμαι καινούρια και παιδευομαι αρκετα νάφήνω σχόλια γενικως, φαντάσου οταν υπάρχουν και οι επαληθευσεις!Καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. εχεις μεγαλο δικιο ειναι πολυ κουραστικο κ χρονοβορο! αλλα να σε ρωτησω κατι πως μπορουμε να καταλαβουμε αν εχουμε λεκτικη επαληθευση?και πως την αφαιρουμε?εγω για παραδειγμα δεν ξερω αν εχω λεκτικη επαληθευση παρολο που μ ειναι κ εμενα τρομερα κουραστικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Συμφωνώ Μαρία μου!Κι εγώ το είχα στην αρχή αλλά τελικά το αφαίρεσα! Είναι πράγματι κουραστικό και χρονοβόρο. Καλη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πλάκα θα έχει να΄την έχω κι εγώ και να μην το ξέρω. Αν ναι...τραβήξτε μου τ' αφτί, γιατί είμαι άσχετη με την τεχνολογία........Καλή βδομάδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. καλα εκανες και το ειπες γιατι οπως και εγω πολλες φιλες δεν το ξερουν οτι εχουν λεκτικη επαληθευση
    μημπως να τους το λεμε οπου την συνανταμε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Σωστά έκανες να μιλήσεις. Διόλου παράλογο δεν μου φαίνεται το αίτημά σου. Δεν το είχα ποτέ σκεφτεί έτσι. Τρέχω να αλλάξω την κατάσταση στο Blog μου!!! :)))) Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Πόσο δίκιο έχεις! Η λεκτική επαλήθευση είναι απλά χάσιμο χρόνου! Και αν θέλει κάποιος να είναι προστατευμένος από τα κακόβουλα και γενικότερα spam μηνύματα μπορεί να ενεργοποιήσει την έγκριση/approval. Είχα κι εγώ στην αρχή την λεκτική επαλήθευση αλλά τελικά τα spam/διαφημιστικά μηνύματα περναγανε άφοβα! Ξαφνικά μια μέρα ανακάλυψα ότι σχεδόν στις περισσότερες αναρτήσεις μου είχα διαφημίσεις για viagra! Τουλάχιστον τώρα μπορώ να ελέγχω ποια μηνύματα θα αναρτούνται και ποια όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. έχεις απόλυτο δικιο!εγώ έχω και δεν το ήξερα!μου το ειπε μια φίλη και τωρα προσπαθώ να τη βγάλω...είναι απόλυτα περιττή κ εκνευριστική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Μπράβο Μαρία!! Πολύ σωστή όπως πάντα!!
    Καλή εβδομάδα!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΑΡΓΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΣΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Εγώ έχω λεκτική επαλήθευση,δεν θυμάμαι αν την έβαλα η αν ήταν έτσι,θα την βγάλω κάποια στιγμή εφόσον σας ενοχλεί.Για να πω την αλήθεια δεν ξέρω σε τι χρησιμεύει,έχω επιλέξει όμως την έγκριση κ είναι πολύ καλό.Εμένα δε με ενοχλεί κ πολύ,αν το θέλει ο άλλος στο δικό του μπλόγκ καλά κάνει.Χαίρομαι που δε έχεις σταματήσει να σχολιάζεις στα αγαπημένα σου ιστολόγια κ που σέβεσαι την επιθύμια τους.Σε αυτό θα συμφωνήσω μαζί σου.Καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. τώρα το διάβασα...
    νομίζα ότι τη είχα βγάλει^^
    γτ δεν μου το είπες νωρίτερα????εε?
    τώρα την έβγαλα στα σίγουρα πάντως οπότε problem solved^^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Πες τα χρυσόστομη!!!!! Πόσο εκνευριστικό είναι αυτό!!!! Δεν μπορώ να καταλάβω σε τι χρησιμεύει. Εννέα μήνες που έχω το μπλογκ δεν χρειάστηκε να σβήσω σχόλιο και δεν έχω βάλει ούτε έγκριση... Έχω χάσει σχόλια..... Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Και εγώ Μαράκι εκνευρίζομαι με την λεκτική επαλήθευση!!! Και ξέρεις... τελικά την είχα και εγώ χωρίς να το ξέρω!!!Ευτυχώς με έκραξε η φίλη μου olivetreegirl και νομίζω... την έβγαλα!!!

    Φιλάκιααα μου λείψατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Εγώ προσωπικά καταλαβαίνω αυτούς που έχουν την επαλίθευση γιατί ήμουν και εγώ θύμα των spammer και ήταν πολύ κουραστικό ...
    αλλά εγώ είχα γενικότερα προβλήματα με το blogger.com και γι'αυτό μετακόμισα στο wordpress.com ...
    Εκεί όταν γράφεις σχολεια την πρώτη φορά πρέπει να το εγγκρινω εγώ και μετά από εκεί και πέρα ανεβαίνει αυτόματα ... έτσι μπλοκάρονται οι spammer και σχολιάζουν ανενοχλητα οι επισκέπτες του blog μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κι εγώ είμαι μέσα σε αυτούς που την έχουν.... τρέχω να την βγάλω.... σε ευχαριστώ πολύ Μαράκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μαρία μου έχεις απόλυτο δίκιο!Ποτέ δεν μου άρεσε αυτή η διαδικασία... σου τρώει το χρόνο... άσε που είναι και εκνευριστικό.Εγώ την έχω βγάλει εδώ και καιρό!
    Πάω τρέχοντας να βάλω το μπανεράκι!
    Πάντως χαίρομαι που ανέβασες μια τέτοια ανάρτηση....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Μπράβο βρε Μαρία, δημιούργησες κίνημα και δικαίως. Συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό σου κι από ότι βλέπω ακολούθησαν και οι περισσότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. πάω αμέσως να την βγάλω....

    καλημέρα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δεν είχα ιδέα για το "θέμα" .....το κατάργησα πάραυτα....σ ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Καλά ε; Να'ναι καλά το λΕλενάκι που μου το είπε! Ήμουν σίγουρη οτι δεν το είχα! Το άλλαξα αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. συμφωνω μαζι σου...

    καλως σε βρηκα...

    πηρα το μπανερακι για να το βαλω στο σαλονι μου...

    καλο ξημερωμμααααα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Προσωπικά θεωρώ ακόμη πιο ενοχλητικό το "Αυτό το σχόλιο θα είναι ορατό μόλις εγκριθεί από τον ιδιοκτήτη του ιστολογίου". Κι αυτό γιατί α)μπορεί ο εν λόγω ιδιοκτήτης να μπαίνει μια φορά τον μήνα και β)ωθεί συνειδητά ή ασυνείδητα σε αυτολογοκρισία και σε περιττή, αχρείαστη "γραφοανησυχία".
    Την έχω και εγώ ενεργή την λεκτική επαλήθευση(μα όχι βέβαια την έγκριση), αλλά τα επιχειρήματά σου με έπεισαν να την αφαιρέσω. Την αφαιρώ τώρα αμέσως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να μάθω τι σκέφτεσαι!!!

Related Posts with Thumbnails