CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder

BabelFish Universal Translator Widget

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Τι να έπαθε ο Μπλόγκερ? Εσείς ξέρετε?

Αγαπημένες μου φίλες τον τελευταίο καιρό συμβαίνει κάτι με τον μπλόγκερ ...δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει!
Προσπαθώ να γράψω σχόλια σε κάποια σπίτια και δεν γίνεται τίποτα. Το γράφω πατάω δημοσίευση και το σχόλιο είναι σαν να μην γράφτηκε ποτέ .... σαν να μη στάλθηκε ποτέ..... μήπως είναι η εκδίκηση του μπλόγκερ που στεναχωριέμαι με την λεκτική επαλήθευση? Γιατί έχω την αίσθηση οτι μου συμβαίνει μόνο στα ιστολόγια που εμφανίζουν λεκτική επαλήθευση αλλά όχι σε αναδυόμενο παράθυρο!

Θα παρακαλούσα τις φίλες
{Marianna}
strigles
Ο κήπος των ευχών (Κατερίνα Κουτρουμπή)
Shiny crafts (Βασιλική)
Decoupage Addict (Μαρια)
Angels (Αγγελική)

να κοιτάξουν μήπως βρουν σχόλια μου στα ανεπιθυμητα τους και αν όχι τότε κορίτσια έχω προσπαθήσει πάνω απο δυο φορές να σας γράψω σχόλιο και αυτό εξαφανίζεται στο Τρίγωνο των Βερμούδων του Blogger!Πρέπει να υπάρχουν κι άλλα ιστολόγια που το είχα παρατηρήσει αυτό τουλάχιστον μια φορά αλλά δεν σημείωσα πια ήταν!

Να σας πω και τα 7 απο τα πολλά μυστικά μου (μην τα αποκαλύψω όλα χα χα χα) μιας και έχω καλεστεί πολλάκις να συμμετέχω και δεν γλυτώνω απο τα δίχτυα της γειτονιάς !!!!

1. Ξεχνάω πολύ γι αυτό το λόγο σημειώνω το καθετί.Δεν υπάρχει κάτι που να μην το σημειώνω γιατί θέλω να νιώθω πάντα την σιγουριά οτι δεν υπάρχει περίπτωση να το ξεχάσω !!!

2. Τρελαίνομαι για παιχνίδια....για όλα τα παιχνίδια...επιτραπέζια, σκάκι, τάβλι, χαρτιά, παιχνίδια στρατηγικής, παιχνίδια μυαλού, τα πάντα!!!

3. Μου αρκεί ένα απλό χαμόγελο και ένα ειλικρινές "Σ'αγαπώ" για να ξεχάσω τα πάντα!!! Ο,τι κι αν με έχει πειράξει !

4. Συγχωρώ πάρα πολύ γρήγορα και δίνω πάρα μα πάρα πολλές ευκαιρίες!!!

5. Ετρωγα τα νύχια μου ΜΟΝΟ κάθε φορά που παρακολουθούσα αγώνα βόλεϋ! Τώρα δεν βλέπω πια αγώνες χα χα χα

6. Προσπαθώ οτι κάνω να το κάνω πάντα όσο το δυνατόν καλύτερα κι όταν δεν πετυχαίνω πεισμώνω και ξαναπροσπαθώ!

7. Λατρεύω αυτό το παρεάκι που έχουμε δημιουργήσει!!! Μεγάλο μυστικό που πρέπει να σας πω είναι οτι θα ήθελα να σας γνωρίσω όλες απο κοντά και να συναντιόμαστε που και που και απο κοντά για να τα λέμε!!!

Τα μυστικά μου τελείωσαν εδώ όμως σας έχω ένα μυστικό μπόνους!!!!
Πρόσφατα συναντήθηκα με μια φίλη απο την γειτονιά μας την feysjewel, κι έμαθα εκτός του ότι φτιάχνει φανταστικά κοσμήματα και οτι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος πολύ δοτικός, με χαμόγελο και αγάπη γι αυτό που κάνει, οτι όταν φτάσει τους 50 αναγνώστες θα δώσει δωράκι!!!
Εγώ ως γνωστόν λατρεύω τα δωράκια γι αυτό σας το λέω ....αλλά εσείς μην πείτε οτι σας το μαρτύρησα χι χι χι !!! (Φωτεινή μη με μαλωσεις χι χι χι )

Δωράκι δίνει και η γλυκιά μου φίλη Χριστίνα η οποία είναι το αγαπημένο μου κοριτσάκι και γι αυτό τρέξτε να δηλώσετε συμμετοχή!


Σας φιλώ και σας ευχαριστώ ακόμη μια φορά για τα υπέροχα σχόλια που μου αφήνετε και πραγματικά με κάνουν συνεχώς καλύτερη!

Φιλια


19 σχόλια:

  1. Και τα 7 ήταν υπέροχα!!!...χα...χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΜΦΩΝΟ,,,,ΜΕ ΤΗΝ MARINA ΤΟ 1 ΜΟΥ ΘΥΜ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...(ΑΛΛΑ ΞΕΧΝ ΑΡΚΕΤΑ)....ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαρία, που να το ρίξω στο ότι έχουμε 6 στα 7 ίδια (η εξαίρεση ήταν το βόλλευ, μάλλον γιατί δεν έβλεπα ποτέ μου, χαχαχα);;; Στο ζώδιο; Στο ότι μπορεί να είμαστε χαμένες αδερφές; Αδερφές ψυχές μήπως;; Χαχαχα!! Πάντως τώρα εξηγείται η μεγάλη οικειότητα που ένιωσα όταν μιλήσαμε! Η συμπάθεια εννοείται!!! :) Σε φιλώ!!! Να έχεις μία όμορφη εβδομάδα!!!

    Υ.Γ.: Αν ερχόντουσαν από την Αμερική θα είχα ήδη φτάσει!!! Τα δικά μας ακόμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω μυστικά...νομίζω πως το 7 εκφράζει τις περισσότερες...Ε κ εγώ τάβλι.....χιχιχι...'σου βγάζω το καπέλο' στο 4....σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ με το κουνελάκι, το τελευταό μυστικό είναι μυστικό όοοολης της γειτονιάς! Κι εγώ έτρωγα τα νύχια μου παλιά- κι ακόμα καμιά φορά ,όταν βαριέμαι. Γι'αυτί προσπαθώ να απασχολώ τα χέρια μου με κάτι.Μοιάζουμε επίσης στο 3 και στο4.
    Καλή εβδομάδα, Μαράκι, φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Xαχαχα τρομερα μυστικα!!
    Ευχαριστουμε που τα μοιραστηκες μαζι μας!
    Πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οοο μυστικά βλέπω!!
    :-)
    ααα ο blogger είναι χαζός έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα πολλές φορές
    δεν θυμάμαι όμως σε ποια ιστιολόγια εμφανίζεται:-/
    Καλημέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι όμορφα μυστικά!Καλή εβδομάδα γλυκιά μου!!!Μακάρι να μπορούσα να βοηθήσω στα ινερνετικά!Βλέπεις είμαι άσχετη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πο πο μυστικά! χα χα
    πολύ το έχω διασκεδάσει αυτό το παιχνιδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχει πολύ πλάκα τελικά να μοιραζόμαστε τα μικρά "ένοχα" μυστικά μας? Κι εμένα θα μου άρεσε να μπορούσαμε να συναντιόμασταν όλες μαζί πού και πού. :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κατά καιρούς ο blogger κάνει διάφορα κολπάκια, αλλά και η λεκτική επαλήθευση δυσκολεύει πολύ!
    Φιλάκια, καλή βδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κατ αρχάς να διαπιστώσω άλλη μια φορά,οτι αν δεν ταιριάζαμε δεν θα συμπεθεριάζαμε!!!
    Εν δευτέροις το ίδιο πρόβλημα έχω κι εγω με τα συγκεκριμένα μπλογκς αλλά επειδή κάποια είναι πολύ κολλητά,ντρεπόμουν να το μαρτυρήσω. Στην Μαριάννα πάντως μετά απο 2 προσπάθειες χθες σήκωσα τα χέρια ψηλά.
    Ελπίζω να αποκατασταθεί το πρόβλημα.
    Φιλάκια πολλά, και δική μου επιθυμία η γνωρίμία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μαρία μου δεν ξέρω..μάλλον η λεκτική επαλήθευση κολλάει κάποιες φορές..Εγώ την έχω αφαιρέσει εδώ και πολύ καιρό αφού το πρόγραμμα έτσι κι αλλιώς αναγνωρίζει από μόνο του τα ανεπιθύμητα!
    Καλή εβδομάδα και φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλή σου μέρα Μαράκι!! αφαίρεσα την λεκτική επαλήθευση, τώρα νομίζω δε θα κολλάει πια..κ σε είχα χάσει, με τα ενδιαφέροντα κ τόσο ενθαρρυντικά σχόλιά σου..! σε φιλώ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα Μαράκι!!!!Κάτι μάθαμε σήμερα για σένα,αλλά εγώ θα επιθυμούσα να σε γνωρίσω απο κοντά καλύτερα!!!Ευχομαι να δωθεί η ευκαιρία σύντομα!!!
    Οσο για το bloger... εμένα χάλασε εντελώς ο υπολογιστής σήμερα(ευτυχώς εχω ενα εφεδρικό),αλλά δεν παρατήρησα κάτι με τα σχόλια...
    Καλή σου μέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή εβδομάδα Μαράκι!!!
    Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω σε πολλά blog... γιατί άραγε???

    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλή μου Μαρία, πραγματικά δεν ξέρω τι συμβαίνει με τον blogger, αλλά δεν με εκπλήσσει και ιδιαίτερα γιατί κατά καιρούς θα παθαίνει τα κολλήματά του... Ο καταραμένος!!! Τέλος πάντων, αν δεν λυθεί αυτό το ζήτημα, εγώ προσωπικά προτείνω να βγάλω την επαλήθευση προκειμένου να δοκιμάσεις να κάνεις σχόλιο,να τσακάρουμε αν φταίει αυτό! Δώσε του πάντως λίγο χρόνο, θέλει κι ο blogger την αγάπη του! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μαρακι μου όσο μαθαίνω περισσότερα για σένα τόσο θέλω να σε γνωρίσω πιο πολύ!!!!ελπίζω να τα πούμε από κοντά σύντομα!!!!έχεις την αγάπη μου!!!Δεν ξέρω πως μπορώ να βοηθήσω στο πρόβλημα που περιγράφεις αν έχεις κάτι να μου προτείνεις.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μ' αρέσει να μαθαίνω μυστικά...καλά κρυμμένα :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να μάθω τι σκέφτεσαι!!!

Related Posts with Thumbnails