CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder

BabelFish Universal Translator Widget

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Η εκδίκηση της λεκτικής επαλήθευσης.........

....κι ενώ σήμερα το πρωί προσπαθούσα να σας προλάβω όλες με τις υπέροχες δημιουργίες σας αντιλαμβάνομαι τι γίνεται!!! Πέρασα απο τουλάχιστον πεντε ιστολόγια που τα σχόλια μου εξαφανίστηκαν σε αυτό το μαγικό Τρίγωνο των Βερμούδων του μπλόγκερ μέχρι να καταλάβω ακριβώς τι φταίει (αν και το υποπτευόμουν)

Στα ιστολόγια που έχουν τα σχόλια ενσωματωμένα στην ανάρτηση (και όχι σε αναδυόμενο παράθυρο) κι έχουν και λεκτική επαλήθευση τα δικά μου σχόλια ΔΕΝ εμφανίζονται....................γράφω γράφω γράφω και όλα στον βρόντο!!!! 

Ελβίρα μου να σου ευχηθώ απο εδώ τα συλληπητηρία μου και αυτό που έγραψα αλλά εξαφανιστηκε είναι οτι όταν σκέφτεσαι τον θείο σου να έχεις πάντα ένα χαμόγελο στην καρδιά και το πρόσωπο σου!!!

Γλυκές μου φίλες η λεκτική επαλήθευση με εκδικήθηκε και δεν με αφήνει να σχολιάσω στα σπιτάκια σας! Αφήνω στην κρίση σας το τι θέλετε να κάνετε (αν θέλετε να αφαιρέσετε την λεκτική επαλήθευση ή όχι) εγώ θα περνάω και θα προσπαθώ να σας στείλω σχόλιο κι ελπίζω να τα καταφέρω!!!

Απο ότι έχω καταλάβει δεν είμαι η μόνη που το παθαίνει αυτό....αν κάποια φίλη έχει παρόμοια εμπειρία κι εχει βρει τρόπο να το λύσει ας με ενημερώσει!

Σας στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου κι αν δεν με βλέπετε απο το σπιτάκι σας να ξέρετε οτι εγώ προσπαθώ να σας γράψω!!!

Φιλια

26 σχόλια:

  1. Μαρία μου Καλημέρα!!
    Λυπάμαι για την ταλαιπωρία σου αλλά δυστυχώς δεν ξέρω να σε βοηθήσω.Εμένα μου έχει τύχη να μην μπορώ να γράψω καθόλου στο κουτί με τα σχόλια,αλλά ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να το διορθώσω.Το μόνο που κάνω στέλνω το σχόλιο μου με e-mail.
    Ελπίζω σύντομα να ξεπεραστεί το πρόβλημα....
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα τα εχεις βαλει καιρο με την επαληθευση και τωρα ηρθε η ωρα να σε βασανισει.Εγω δεν εχω αντιμετωπισει παρομοιο προβλημα και δυστυχως δεν μπορω να σε βοηθησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρεις πόσο καιρό χτυπιέμαι και το φωνάζω? Βγάλτε τώρα τη λεκτική επαλήθευση!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαρία καλημέρα.....συμφωνω απολυτα μαζι σου,και συγκεκριμενα χθες βραδυ που μπηκα να συλληπηθω κι εγω την Ελβιρα επαθα ακριβως το ιδιο,αλλα τελικα υπεκυψα στην επαληθευση....απλα πηρα κι εγω την αποφαση πως αν μου ξανατυχει δεν θα σχολιασω...βεβαια οι περισσοτερες κοπελες δεν το γνωριζουν οποτε ισως το ξανασκεφτω και αρχισω να ενημερωνω-προειδοποιω,και αν δεν το αλλαζουν τοτε να εφαρμοσω την "αποχη"...φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λερναία Ύδρα παιδί μου, τι να πεις; Από δω τη σκοτώνεις από κει σου εμφανίζεται! Χα, χα!
    Χωρίς πλάκα, είναι ένας μπελάς.Εμένα δε με νοιάζει να τη γράψω, εκείνο που με σκοτώνει είναι που μονόμως ξεχνάω το πληκτρολόγιο στα αγγλικά και το συνειδητοποιώ μόλις έχω ολοκληρώσει το επόμενο σχόλιο, και τότε φτου κι απ'την αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαράκι καλήμέρα!!!! Ούτε και εγώ ξέρω να σε βοηθήσω... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Μαρία,
    Τώρα τελευταία πολλά προβλήματα υπάρχουν στην επικοινωνία μας. Λες κάποιος να έχει βάλει το ''χέρι'' του;
    Να ήξερες πόσο καιρό πριν κάνεις την ανάρτηση για την λεκτική επαλήθευση, έγραφα σαν Υ.Γ στις φίλες που την είχαν,''σε παρακαλώ βγάλε την λεκτική επαλήθευση, γιατί η επικοινωνία μας γίνεται δύσκολή''. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη φίλες που την διατηρούν και δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτόν τον τρόπο σιγά- σιγά, θα απομονωθούν γιατί οι αναγνώστες τους δεν θα σχολιάζουν, θα είναι απλοί αναγνώστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχ κορίτσια !!! Το πρόβλημα μου δεν είναι τόσο που υπάρχει η λεκτική επαλήθευση μιας και παρόλο που με στεναχωρεί δε σταματώ να γράφω στα αγαπημένα μου ιστολόγια αλλά όσες την έχουν για κάποιο λόγο δεν μου εμφανίζεται καν και το μνμ μου εξαφανίζεται!!!
    Ξέρω πως νιώθετε!!! Μακάρι τα κορίτσια που έχουν λεκτική επαληθευση να το ξαναδούν για να μπορώ να επικοινωνώ μαζί τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ναι ναι δικιο εχεις δεν εισαι η μονη αλλα δεν ξερω τι να κανουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλημέρα Μαράκι! Συγγνώμη αλλά εμένα μου έφτιαξες το κέφι με την ανάρτησή σου, μπορεί εσύ να "σιχτιρίζεις" αλλά εγώ γελούσαααααα!! Πέρα από την πλάκα όμως είναι όντως μπελάς! (...μεταξύ μας το έχεις δει και στα δικά μου ιστολόγια;; γιατί νομίζω ότι την έχω βγάλει αυτήν την λεκτική επαλήθευση... χιχιχι) ΦΙλάκιααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΑααα ΟΛΕΕΕΕ!!!!επανηλθαααα (misirlou...ΓΙΑΤΙ η αλλη δεν χαθηκε απο την γειτονια)
    Η ατιμη η λεκτικη........ποοοοσο μου την δινει!!!!!!!
    Μην στεναχωριεσαι....καλο θα ηταν ολοι σιγα σιγα να καταλαβουν οτι δεν προσφερει τπτ η επαληθευση αυτη...ΜΟΝΟ ΤΣΙΤΩΝΕΙ ΤΟ ΝΕΥΡΙΚΟ ΜΑς ΣΥΣΤΗΜΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. καλημέρα Μαρία! τι ταλαιπωρία είναι αυτή; εγώ νομίζω ότι την έχω βγάλει τη λεκτική επαλήθευση αφότου διαβασα το αντίστοιχο "αρθρο"! ετσι δεν είναι;; δες σε παρακαλώ και πες μου, γιατί δε θέλω να δημιουργώ προβλήματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΡΑΚΙ!!!
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλημέρα Μαρία.
    Εγώ απο προχθές που έγραψες ότι είχες πρόβλημα στο δικό μου blog με την λεκτική επαλήθευση την έβγαλα.Τώρα δεν ξέρω πως διορθώνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα!!
    εγώ έχω αυτό το πρόβλημα και να μην έχουν λεκτική επαλήθευση:-/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαρία είναι πάρα πολλά τα blogs στα οποία δεν μπορώ να αφήσω σχόλιο λόγω λεκτικής επαλήθευσης.
    Συνήθως είναι μια συγκεκριμμένη μορφή λεκτικής επαλήθευσης (δεν έχουν όλες την ίδια μορφή, όπως ίσως θα έχεις παρατηρήσει)
    Το είπα και το ξανα-είπα στις φίλες που εξακολουθούν να την διατηρούν.
    Δεν νομίζω να μπορώ να κάνω κάτι άλλο.

    Τώρα, επειδή καλό είναι να σιχτιρίζουμε την λεκτική επαλήθευση, αλλά ακόμα καλύτερο είναι να δώσουμε κάποια λύση στο πως βγαίνει, γιατί πιθανόν να υπάρχουν φίλες ή φίλοι bloggers που θέλουν να την αφαιρέσουν, αλλά δεν ξέρουν πως.
    Πάμε στο Dashboard μας (Πανόπτης), κλικ στα Settings.
    Στο επάνω μέρος υπάρχει μια μπάρα που μεταξύ άλλων λέει "comments"
    Κλικ εκει
    Προς τα κάτω θα δούμε μιαν επιλογή που λέει :Show word verification for comments?
    Kλικάρουμε το Νο, κάνουμε save κι αυτό είναι όλο.
    Γλιτώνουμε από την λεκτική επαλήθευση.

    Αυτά, καλημέρα σε όλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αχ αυτή η επαλήθευση!!Σκέτος μπελάς!!!
    Κορίτσια επειδή είμαι άσχετη,δεν πιστεύω να την έχω και γώ!!!Αν ναι να μου το πείτε!!!
    Και μια ερώτηση που έχει σχέση με το σχόλιο της Ελενας.Πώς πάμε στον πανόπτη!!!Εψαξα ,αλλά τίποτα!!Μη γελάσετε, ομολογώ ,είμαι άσχετη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πες μου ανα συμβαίνει κάτι τέτοιο κ στο δικό μου σπιτάκι!Την έχω βγάλει την λ.ε. αλλά ποτέ δε ξέρεις!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. denδεν φταιει η λ.ε. Μαρια για το οτι δεν μπορουμε να αφησουμε το μνμ μας αλλα που δεν εχουμε εξοικιωθει με ολα αυτα τα ...κινεζικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν μπορώ να βοηθήσω, αλλά εκνευρίζομαι πολύ με την λεκτική επαλήθευση, πάρα πολύ...
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. μαρακι .. το προβλημα το αντιμετωπισα οταν ειχα τον δανεικο και εμπαινα μεσα στην γειτονια απο windows vista.. τωρα με τον δικο μου windows 7 δεν εχω κανενα προβλημα..

    οταν ομως εμπαινα με τον δανεικο και ειχα το προβλημα.. οταν εγραφα το σχολιο.. εκανα copy.. εβγαινα απο το σπιτακι που ειχα επισκεφτει.. ξαναεμπαινα εκανα paste.. και τοτε μου το επαιρνε..

    πολλη φασαρια ομως..

    οντως η λεκτικη επαληθευση δεν μας χρησιμευει πουθενα.. ετσι κι αλλιως τα κακοβουλα σχολια πηγαινουν αμεσως στα ανεπιθυμητα.. αν υπαρχουν βεβαια..

    που δεν πιστευω σε μια γειτονια ολοι μαζι ετσι οπως ειμαστε... να χρειαζομαστε λεκτικη επαληθευση.. δεν θελω να πιστευω πως υπαρχουν κακοβουλοι ανθρωποι..

    φιλακιαααααααααααααααα... εγω μαζι σου στον αγωνα ..κατω η λεκτικη επαληθευσηηηηηηηηηηη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Βγάλτε τη λεκτική επαλήθευση!!! Είναι άχρηστη έτσι και αλλιώς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. αχ αυτή η λεκτική επαλήθευση είναι λίγο κουραστική!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ!!!ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ TV;ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να μάθω τι σκέφτεσαι!!!

Related Posts with Thumbnails