CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder

BabelFish Universal Translator Widget

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

News - News and more bloghood news


Αγαπημένη γειτονιά τι μου κάνετε?

Ο δημιουργικός οίστρος καλά κρατεί για όλες βλέπω!!! Εχω φτιάξει πολλά καινούρια πράγματα και ανυπομονώ να σας τα δείξω....όμως, πριν, πρέπει να σας ενημερώσω για τα καθιερωμένα δρόμενα της γειτονιάς!!!

Καταρχήν ο νέος Μεγάλος Διαγωνισμός του Greecycle είναι γεγονός!!!!

Ο Μεγάλος Πασχαλινός Διαγωνισμός έφτασε και έχει ήδη τις πρώτες συμμετοχές του!!! Σας παραθέτω τις οδηγίες απο το Greecycle και υπενθυμίζω οτι για να λάβετε μέρος πρέπει να γίνετε μέλη στο Greecycle (αν δεν είστε ήδη) και να αναρτήσετε εκεί την δημιουργία σας!

Ο νέος Διαγωνισμός του Greecycle είναι γεγονός!!!
Βγάλτε τα χαρτιά σας, τα υφάσματά σας, τα κοπίδια σας, τους πηλούς σας, την φαντασία σας, την δημιουργικότητά σας και όποιο άλλο υλικό εσείς θέλετε και πάρτε μέρος στον Μεγάλο Πασχαλινό Διαγωνισμό!

Πως μπορείτε να συμμετάσχετε? Αρκεί να κανετε μια χειροποιητη δημιουργία με θέμα το Πάσχα όπως εσείς το αντιλαμβάνεστε και να δώσετε έναν πρωτότυπο τίτλο (περίεργο/αστείο/ασυνήθιστο π.χ ΟΧΙ "πασχαλινό αυγό" αλλά κάτι που να χαρακτηρίζει την δημιουργία σας με πρωτότυπο τρόπο για παράδειγμα Το παρδαλό αυγό του Κολόμβου) και να την αναρτήσετε σε αυτό το θέμα του Greecycle! Πατώντας "Νέο Θέμα" μέσα στον φάκελο του Μεγάλου Πασχαλινού Διαγωνισμού θα μπορεσετε να αναρτήσετε την δημιουργία σας και λίγα λόγια γι αυτήν!

Ο Διαγωνισμός ξεκινά απο σήμερα Τετάρτη 23 Μαρτίου και η νικητήρια συμμετοχή θα ανακοινωθεί την Κυριακή των Βαϊων 17 Απριλίου και θα εκλεγεί με κλήρωση! Η συμμετοχή που θα κληρωθεί θα κερδίσει μια χειροποιητη Πασχαλινή Λαμπάδα!

Παρόλαυτά θα μπορείτε να ψηφίζετε την αγαπημένη σας δημιουργία χωρίς όμως να επηρεάζει τα αποτελέσματα της κλήρωσης!!

Καλές δημιουργίες και καλό Grecycling


 Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή και με παραπάνω απο μια δημιουργίες και να αυξήσετε τις πιθανότητες επιτυχίας σας!!! 




Ενα άλλο νέο είναι οτι ένα νέο μαγαζάκι ξεκίνησα δειλά δειλά την λειτουργία του!!! Ακόμη είναι "φτωχό" σε προϊόντα όμως σύντομα θα δείτε πέρα απο χειροποιητες δημιουργίες και διάφορα υλικά για να δημιουργήσετε τις δικές σας!!! Θα σας ενημερώνω σχετικά και θα είναι μεγάλη χαρά να περάσετε μια βόλτα!!!


Να ευχαριστήσω και απο εδώ την Eva η οποία ήταν το ταίρι μου στην ανταλλαγή δώρων και μου έστειλε ένα μοναδικό βραχιόλι felt και ένα υπέροχο ζευγάρι σκουλαρίκια!!!! Δεν έχω βρει την ευκαιρία να τα φωτογραφίσω ακόμα αλλά θα σας τα δείξω σύντομα!!! 

Δεν ξεχνω οτι σας χρωστάω οδηγίες για το χειροποιητο βάζο απο εφημερίδες και απο τα πλεκτά σκουλαρίκια!!! Σύντομα (ελπίζω) θα τις έχω για να σας τις δείξω!!! Οχι πριν το Πάσχα εκτός κι αν γίνει κανένα θαυμα και αποκτήσω περισσότερα χερια (χα χ αχα)  Κι επίσης χρωστάω το χειρόγραφο παιχνίδι που είχε κυκλοφορήσει στην γειτονιά!! Αντε να δω πότε θα το κάνω κι αυτό!!! χα χα χα




Μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε το blog της Χαράς για να φτιάξετε κι εσείς έναν γερανό για καλό σκοπό!

Δεν θα σας κουράσω άλλο θα επανέλθω με δημιουργίες στις επόμενες αναρτήσεις, και περισσότερα νέα γιατί δεν τελειώνουν ποτέ!!! 




Σας ευχαριστώ θερμά για τα υπέροχα σχόλια που μου αφήνετε κάθε φορά! Τα διαβάζω όλα πολύ προσεκτικά και πραγματικά με κάνετε να νιώθω υπέροχα κάθε φορά!!!


Με πολλή αγάπη 
Μαρία Ζ

12 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Μαρία!Πασχαλινός διαγωνισμός...τι καλά...φυσικά κ θα πάρω μέρος!!!Το μαγαζάκι τώρα το ανακάλυψα!Καλό βράδυ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πηγαίνω για βραδυνή επίσκεψη στο μαγαζάκι! Δεν πιστεύω να το βρω κλειστό λόγω "περασμένης ώρας";;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι αυτό σ αγαπάω,γιατί ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ! Ο,τι κι αν κάνεις (και κάνεις ΠΟΛΛΑΑΑ!!!) δεν ξεχνάς και τα πιο ταπεινά.
    Φιλιά και αυτή τη φορά θεού θέλοντος θα συμμετέχω στον Πασχαλινό διαγωνισμό,μην περιμένεις θαύματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μέσα σ' όλα είσαι Μαρία! Έχει δίκιο η Χαρά σε ό,τι λέει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας πάω κι εγώ μια βόλτα στο μαγαζί...αν και νιώθω πτώμα σήμερα θα τι ξεψαχνίσω πρώτα και μετά θα πέσω...
    Φθλάκια..Καλό βράδυ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντε να ερθει το Πασχα να εχουμε ολοι λιγακι περισσοτερο χρονο!
    Πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μπραβο για ολα αυτα που κανεις σε περιμενω και στον διαγωνισμο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μαράκι μου πραγματικά σε θαυμάζω κοπέλα μου.....κάνεις τόσα πολλά και σημαντικά πράγματα,αναρωτιέμαι πως τα προλαβαίνεις όλα?
    Να είσαι πάντα καλά που μας ενημερώνεις και μας προτρέπεις να βάλουμε την φαντασία,το κέφι και τη καρδιά μας σε ένα διαγωνισμό με σκοπό την δημιουργία.
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια! Σου εύχομαι τα καλύτερα και καλές δουλειές! Μακάρι να είχα χρόνο να ανοίξω κι εγώ ένα...Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. συγχαρητηρια για το μαγαζακι σου!!! η αγιογραφια ειναι τελεια!!!μπραβο μαρια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΑΑΑΑΑΑ...ΓΙΑΥΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕΣ ΑΣΤΕΡΙ!ΜΠΡΑΒΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ!ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ...ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ ΘΑ ΛΑΒΩ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ...ΓΙΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΚΑΤΙ ΚΙ ΕΓΩ!!!!ΦΙΛΙ...ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ EMAIL!
    ΦΙΛΙ Χ 2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γεια σου βρε μαρακι μου τι ευχάριστη έκπληξη το μαγαζί....χαίρομαι πάρα πολύ και σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλές δουλειές!!!θα σε πάρω κάποια στιγμή σύντομα να τα πούμε....χάρηκα που τα κατάφερες και με τα σχόλια μου έλειπες πολύ!!ελπίζω με τον διαγωνισμό να τα καταφέρω αυτή την φορά!!έχεις την αγάπη μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να μάθω τι σκέφτεσαι!!!

Related Posts with Thumbnails