CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder

BabelFish Universal Translator Widget

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Quit smoking I DID



Ναι το ξέρω είναι δυσκολο, αλλά πρέπει να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου. 
Το κάπνισμα καταστρεφει τα πνευμόνια, τον εγκέφαλο, προκαλεί ρυτίδες γύρω απο τα χείλη, γερνάει το δέρμα, κιτρινίζει τα δάχτυλα και τα δόντια, καταστρέφει κύτταρα του οργανισμού, θεωρείται υπεύθυνο για τις χειρότερες μορφές καρκίνου και φυσικά καταστρέφει και την τσέπη (δεν ξέρω αν ....... είδατε την τιμή των τσιγάρων τελευταία? )



Δώσε μου έναν καλύτερο λόγο για να το συνεχίσεις απο αυτούς που σου δίνω για να το κόψεις...... Είμαι μια πρώην καπνίστρια (φανατική) κι έχω κόψει το τσιγάρο εδώ κι έναν χρόνο (οχι πολύς καιρός αλλά αρκετός για να αποφασίσω οτι δεν θα ξανακαπνίσω).



Ενας αποτελεσματικός (και δοκιμασμένος) τρόπος να το κόψεις είναι αυτός που είχε υιοθετήσει ένας γνωστός μου. Να παίρνεις κανονικά ένα πακέτο τσιγάρα κάθε 20 ημέρες και κάθε ημέρα θα κρατάς απο ένα τσιγάρο. Επιτρέπεται να το βάζεις στο στόμα, πίσω απο το αυτί, ανάμεσα στα δάχτυλα, να το χτυπάς στο τραπέζι για να κατέβει ο καπνός και άλλα διάφορα τσιγαροπαίγνια αλλά δεν επιτρέπεται να το ανάψεις, απλά καθυστέρησέ το άναμα για την επόμενη ημέρα.



Αν θέλεις και άλλους πειστικότερους λόγους κοίτα στα μάτια τον εαυτό σου και διάλεξε...........

Καλή επιτυχία!!!!

και μην ξεχνάς Keep thinking

1 σχόλιο:

  1. Your write-uρ provіdes confiгmеd helpful
    to us. It’ѕ extremelу infoгmаtiѵe аnd you're simply certainly extremely knowledgeable in this region. You possess opened up my own eyes to numerous views on this kind of matter using intriquing, notable and strong written content.

    Have a look at my weblog: tramadol UK

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να μάθω τι σκέφτεσαι!!!

Related Posts with Thumbnails