CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder

BabelFish Universal Translator Widget

Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Το πρόβλημα λύθηκε και συνεχίζουμε με το βιβλίο ευχών- Σελίδες 6-7.... The problem is solved and continue wish book - pages 6 &7

Αφού λοιπόν έφτιαξα το πρόβλημα με τα σχόλια μου (οπως θα καταλάβετε μερικοί απο εσάς!!!) μιας και υπήρχε πρόβλημα στην εμφάνισή τους απο κάποιον browser, απλά επανήλθα στα σχόλια που προσφέρει το blogger και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Το μόνο κακό είναι οτι εξαφανίστηκαν όλα τα σχόλια απο τις αναρτήσεις μου (εγώ δεν τα έχω χάσει γιατί τα έχω σε μνμτα αλλά εσείς δεν τα βλέπετε πια) Δεν πειράζει όμως ! Τώρα δεν θα έχουμε άλλες αλλαγες οπότε συνεχίζουμε έτσι!

Συνεχίζω κι εγώ με το βιβλίο ευχών (πολύ πάθος με έχει πιάσει με αυτό το βιβλίο) και σας παρουσιάζω το επόμενο ζεύγος σελίδων!!!

In english please....


Now that I have fixed the problem with the comments (as  many of you have already understood!!) since there was  problem with a browser I keep up with my baby boy's wish book (I am pretty passionate about it!!) and I present you the next two pages (6&7)



Αυτές είναι λοιπόν και οι επόμενες σελίδες μου και συνεχίζω απτόητη (τώρα που έμαθα πια λίγο καλύτερα πως να χειρίζομαι τα πράγματα)

Many kisses 

Maria Z

4 σχόλια:

  1. Όσο προχωράει το βιβλίο ευχών τόσο ...παραμυθένιο γίνεται!!!Τέλειο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαράκι μου γλυκό πάντα με τον καλό σου λόγο Σε ευχαριστώ πολύ πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαράκι keep going! Θέλουμε κι άλλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νάντια μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενθαρυντικό σου σχόλιο!! Πάντως αυτή η ασχολία είναι μη ξεκινήσεις! Ετσι και ξεκινήσεις παθαίνεις εθισμό και δεν μπορείς να σταματήσεις με τίποτα!!!

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να μάθω τι σκέφτεσαι!!!

Related Posts with Thumbnails