CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder

BabelFish Universal Translator Widget

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Blog Candy give away - Δωράκι για τους 100 αναγνώστες μου

Ηρθε και αυτή η στιγμή που οι αναγνώστες μου έγιναν 100!!!! Η εκατοστή αναγνωστριά μου είναι το Αλατακι!!!
Θέλω λοιπόν να σας ευχαριστήσω γι αυτό και να σας πω οτι δεν περίμενα ποτέ οτι θα μπορούσα να έχω τέτοιου είδους επικοινωνία με ανθρώπους που δεν έχω γνωρίσει απο κοντά!!!
Νιώθω οτι ξέρω τον κάθε ένα ξεχωριστά και οτι με κάποιο τρόπο είμαστε πιο κοντά, οτι είμαστε μια "γειτονιά" με όλη την έννοια της λέξης....όπως τότε που όλοι γνώριζαν τον γείτονα και αντάλλασαν καλημέρες με χαμόγελο, τα απογεύματα εβγαιναν στο πεζοδρόμιο με τις ξύλινες καρεκλίτσες και αντάλλασαν απόψεις για διάφορα θέματα - μαγειρική, ράψιμο, πλέξιμο, ακόμα και κουτσομπολιο . Ετσι νιώθω οτι εξελίχθηκε αυτή η γειτονιά, μόνο που τώρα ακόμα και με ρόλεϋ στα μαλλιά δεν μπορεί να σε δει κανείς. Αυτή είναι η διαφορά. Ομως έχουμε όλα τα υπόλοιπα!!!!!

Στο θέμα μας λοιπόν..... Να πω λοιπόν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που είστε ή θα γίνετε αναγνώστες μου και παρακολουθείτε την μανία μου για δημιουργία, για κατασκευές και ό,τι μπορεί να βάλει ο νους !!! Σας ευχαριστώ γιατί ένιωσα οτι μπήκα στην παρέα σας πολύ γρήγορα κι έγινα μέλος της ακόμη γρηγορότερα. Σας ευχαριστώ (και ειδικότερα τις φίλες που ασχολούνται με κατασκευές) γιατί μου δώσατε το έναυσμα να αποκτήσω διαδικτυακή ταυτότητα!!!!
Αυτό το μπλογκ το ξεκίνησα πειραματικά και ούτε καν φανταζόμουν οτι θα φτάσω τόσο γρήγορα να σας εκατοστήσω!!!!!! Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου και γι αυτό θα ήταν τιμή μου αν αφήνατε ένα σχόλιο σας γι αυτή μου την ανάρτηση!!!!
Και με την ευκαιρία θα προσφέρω κι εγώ ένα δωράκι που το έχω φτιάξει μόνη μου με πολλή αγάπη και μεράκι.... Το μόνο που χρειάζεται είναι ενα σχόλιο σας (και να είστε αναγνώστες φυσικά)  και αν έχετε την διάθεση μπορείτε να αφιερώσετε κι έναν μικρό χώρο είτε στο side bar του μπλογκ σας είτε μια μικρή αναφορά σε κάποια ανάρτησή σας γι αυτό το δωράκι. Δεν είναι απαραίτητο το τελευταίο για την συμμετοχή στην κλήρωση του δώρου!!!
Η ανάρτηση θα παραμείνει για μια εβδομάδα περίπου οπου και θα κάνω την κλήρωση για να δούμε ποιος θα κερδίσει αυτό το καδράκι



Είναι καμβάς περασμένος με ακρυλικά χρώματα με την τεχνική κρακελέ, και ο Τουίτι με τα λουλουδάκια είναι ντεκουπάζ. Επάνω υπάρχει ελαφρύ γκλίτερ και στο πίσω μέρος είναι χαραγμένο με πυρογράφο!!!

Καλή επιτυχία μέσα απο την καρδιά μου

Μαρία Ζ

27 σχόλια:

  1. Ε, τότε πρέπει να σου ευχηθούμε να τους χιλιάσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ax, μ αρεσε η επαναφορά της εικόνας της γειτονιάς με τις γειτόνισσες στα σκαλιά να πλέκουν (συνήθως βελονάκι) και να λένε τα μύρια όσα!Ναι έτσι είμαστε κι εμείς.
    Γούρικο το alataki και με ιδιαίτερη ποιότητα, εύχομαι έτσι να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου.
    Ποιοτικά γιατί κι εσύ προσφέρεις και προσφέρεις με ειλικρίνεια και απο καρδιάς.
    Βάζω κι εγω υποψηφιότητα αν και τα παιδικά δωμάτια μου... τέλειωσαν, υγεία νά χουν!
    Πού ξέρεις μπορεί να το βάλω στο δικό μου τωρα που ξαναμπεμπεκιάζω!!! Πάντα χαρές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους χιλιάσεις γιατί το αξίζεις!!! Ευχαριστούμε για το υπέροχο candy! Να'σαι γερή και για τα επόμενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη η περιγραφή της γειτονιάς !!
    Και υπέροχος και ο tweety !!!
    Καλώς σε βρηκα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μαρακι μου γλυκο μπραβο!!!!!αφου το αλατακι (αγαπημενη φιλη) ηταν η 100η σου αναγνωστρια τοτε σιγουρα θα τους 1000σεις τους αναγνωστες!!! αργοτερα θα σε κανω ποστ!!
    φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σου ευχομαι να αρχισεις να ανεβαινεις στους αναγνωστες αρχιζοντας απο έναν ακομη.Εμένα δηλαδη.Καλή επιτυχια σε ότι κάνεις.Κάποτε είχα ζωγραφίσει και γω έναν Τουιτυ μεγαλύτερο.Σου στέλνω και την δικη μου φωτο να κανουνε παρέα!Πλάκα κανω.Συγχαρητηρια και πάλι για το μπλοκ σου και οτι ποθεις να γινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Nα τους χιλιάσεις!!! να είσαι πάντα καλά και τόσο δημιουργική γειτόνισσα να μοιραζόμαστε τα δημιουργικά κουτσομπολιά μας. :)
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να τους χιλιάσεις. Να είσαι καλά και πολύ δημιουργική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 103 οι αναγνώστες σου Μαρία μου...συγχαρητήρια!!!! Πολύ ωραία η σκέψη σου με το δωράκι σου και για να είμαι ειλικρινής αμέσως σκέφτηκα μακάρι να ήμουν εγώ η νικήτρια για να κερδίσω ένα δωράκι δικό σου! Αν κι εγώ ποτέ δεν σκέφτομαι έτσι... τώρα όμως σκέφτηκα!
    Συγχαρητήρια και πάλι και σου εύχομαι ακόμα μεγαλύτερες και πανέμορφες δημιουργίες!!

    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να χιλιασεις τους αναγνωστες σου και να συνεχισεις να ειναι δημιουργικη και χαρουμενη!Πολλα φιλια κι απο εμενα!

    Σοφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. καλέ,πώς μου ξέφυγε εμένα αυτό??
    Να τους χιλιάσεις!!!!!!!!!!!!
    Με το ρυθμό που πας αυτό είναι σίγουρο έτσι κι αλλιώς!!
    Πάντα έτσι δημιουργική να είσαι:)
    Το καδαράκι είναι πολύ όμορφο!
    Φιλιά πολλά<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα συγχαρητήριά μου για την δημιουργικότητά σου & την φαντασία που έχεις! Το μεράκι που έχεις φαίνεται άλλωστε! Εύχομαι πολλές πολλές ακόμη δημιουργίες & ακόμη περισσότερους αναγνώστες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητή Μαρία σου εύχομαι να χιλιάσεις τους αναγνώστες σου και να είσαι πάντα τόσο γλυκιά και δημιουργική!Και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαράκι, συγχαρητήρια για τους 100+ αναγνώνστες του μπλογκ σου!! Να τους χιλιάσεις! Πραγματικά είσαι ένα άτομο γεμάτο καλή διάθεση κι αγάπη για τους ανθρώπους και αυτό φαίνεται! Γι' αυτό και ανταμείβεσαι!! Να 'σαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Ούτε εγώ φανταζόμουν ότι θα έχει το blog μου τόση απήχηση. Σου εύχομαι να τους χιλιάσεις γιατί το αξίζεις Μαριώ, ακούς?!

    Περιττό να σου πω ότι τον μισώ τον Τουίτι (περίεργο για γυναίκα ε?) ΑΛΛΑ μου αρέσει πολύ αυτό που ζωγράφισες και άνετα θα το έβαζα στο σπίτι μου. Φάση - αντίφαση, πειράζει?:P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μαράκι μου για άλλη μια φορά είσαι υπέροχη.Καταπληκτικός ο πίνακας.Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου το αξίζεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συγχαρητήρια Μαράκι μου! Εύχομαι να είσαι πάντα χαρούμενη και δημιουργική με πολλούς ακόμα αναγνώστες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εύχομαι να φτάσεις σύντομα στην επόμενη Ιθάκη...να τους χιλιάσεις γιατί το αξίζεις! Καλό σου βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να χιλιασεις τους αναγνωστες σου Mαρακι μου !!! Τελειο το δωρακι σου και σε ευχαριστουμε πολυ και για το blog candy... πολλα φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να τους χιλιάσεις τους αναγνώστες σου Μαράκι μου! Καλά τόσες μέρες πως ξεχάστηκα και δεν δήλωσα συμμετοχή για το διαγωνισμό σου? Καλό φθινόπωρο και καλές φθινοπωρινές δημιουργίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και εις ανώτερα! Εύχομαι η έμπνευση να είναι πάντα γενναιόδωρη μαζί σου όπως τώρα! Πολύ όμορφο το καδράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άργησα λίγο αλλά έφτασα.
    Χαίρομαι που έκλεισα τον κύκλο των 100, πάμε τώρα για τις επόμενες εκατοντάδες.
    Μου αρέσουν οι άνθρωποι που εκφράζονται με όμορφα χειροποίητα δημιουργήματα, έχω ιδιαίτερη αδυναμία στις παντός είδους χειροκατασκευές.
    Σου στέλνω φιλάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. σε διαβάζω εδώ και καιρό αλλά δεν είχα το χρόνο να σχολιάσω
    να τους 1000σεις τους αναγνώστες σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΗΔΗ τους εχεις ξεπερασει κατα πολυ τους 100.Μπραβο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άσχετα άν προλάβω την κλήρωση...Μαράκι μου ΤΟ BLOG ΣΟΥ ΕΊΝΑΙ ΥΠΈΡΟΧΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΆΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΏΣ ΚΑΛΎΤΕΡΟ!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ευάκι μου σε ευχαριστώ!!! Πράγματι δεν την πρόλαβες την κλήρωση πραγματοποιηθηκε εχθές το βράδυ τελικά (γιατί έλεγα να την κάνω εχθές το μεσημέρι) αλλά δεν πρόλαβα! Είναι όμως πολύ σημαντικό το μηνυμά σου και σε ευχαριστώ πολύ γι αυτό!
    Πολλά φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να μάθω τι σκέφτεσαι!!!

Related Posts with Thumbnails