CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder

BabelFish Universal Translator Widget

Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Tι είναι αυτό που μας ενώνει?

Καλημερούδια !!!! Καταρχήν θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα απο την καρδιά μου για την μεγάλη αγκαλιά που δώσατε στο Χαρίζεται. Εχουν αρχίσει ήδη κι έρχονται τα πρώτα e-mail απο αγαπημένες φιλές που θέλουν να χαρίσουν πράγματα που οι ίδιες δεν χρησιμοποιούν!!! Καλά χαρίσματα λοιπόν και πάλι!!!

Να ευχαριστήσω και τις πολύ γλυκές φίλες Lourdi και Μαριάννα για το βραβείο εφευρετικότητας που μου χάρισαν κι εγώ με τη σειρά μου θα το δώσω σε όσους αφήσετε μήνυμα σε αυτή την αναρτησ (θα το βρείτε προς το κάτω μέρος του μπλογκ μαζί με άλλα υπέροχα βραβεία και θα το ξεχωρίσετε φυσικά απο τον μοναδικό Κύρο Γρανάζη)


Στο θέμα του τίτλου μας τώρα.... Η γλυκιά μου Pink με προσκάλεσε σε ένα καινούριο παιχνίδι που ξεκίνησε αν δεν απατώμαι απο την Λίλα.
Το παιχνίδι έχει ως εξής:
Να γράψουμε 5 πράγματα που μας αρέσουν στο blogging  και 5 πράγματα που μας εκνευρίζουν.
Μετά θα καλέσουμε 5 φίλους από την blogoσφαιρα να πουν και αυτοί τη γνώμη τους!

Ας ξεκινήσω με αυτά που μου αρέσουν

  1. Μου αρέσει η γλυκιά επικοινωνία μας. Μια επικοινωνία ξεχωριστή που ζεσταίνει και ομορφαίνει όλες τις στιγμές που κάθομαι μπροστά στον υπολογίστη μου.
  2. Μου αρέσει να βλέπω νέες ιδέες και κατασκευές στα γειτονικά σπιτάκια
  3. Μου αρέσει να διαβάζω τα άρθρα που μερικοί φίλοι ανακαλύπτουν ή σκέφτονται και γράφουν γιατί μένω πάντα ενημερωμένη για σημαντικά θέματα!
  4. Λατρεύω τα βραβεία αλλά και τα δώρα που δίνουμε μεταξύ μας
  5. Μου αρέσει να διαβάζω τα νέα σας όποια κι αν είναι αυτά. Οι σωστές σχέσεις είναι εκεί και για τα καλά αλλά και για τα δύσκολα! 
Προχωρώ σε αυτά που δεν μου αρέσουν και τόσο.

  1. Δεν μου αρέσει όταν μπαίνω σε ένα μπλογκ να υπάρχει μουσική! (ξέρω οτι νιώθετε όμορφα όλοι εσείς που έχετε μουσική γιατί θεωρείτε οτι μοιράζεστε κάτι προσωπικό μαζί μας. Ετσι ένιωθα κι εγώ μέχρι που το διάβασα σε κάποιο φόρουμ και το έβγαλα και μετά κατάλαβα γιατί ) Ο λόγος είναι οτι συνήθως προτιμώ να έχω την μουσική που μου αρέσει (αν και υπάρχουν μπλογκ που μου αρέσουν οι μουσικές τους επιλογές τότε τα μόνα θέματα που μπορεί να προκύψουν είναι 1. να έχω ξεχάσει τον ήχο στη διαπασών και να κουφαθώ και 2. ακόμη χειρότερα να είναι βράδυ και να κοιμούνται όλοι και 3. να ακούω την δική μου μουσική επιλογή δυνατά και ξαφνικά να γίνεται χαμός απο ήχους.!!!!) Επειδή κάποια αγαπημένα μου μπλογκ έχουν μουσικούλα απλά πια φροντίζω να έχω τον ήχο στο σιωπηλό κι έτσι ούτε γάτα ούτε ζημιά.Μια πρόταση που θα βοηθούσε είναι όσοι θέλετε να έχετε μουσικούλα απλά βάλτε τον player σας στην αρχή της σελίδας για να μπορούμε εύκολα αν χρειάζεται να τον σταματήσουμε (να μην ψάχνουμε στο τέλος της σελίδας και τελικά να κλείνουμε τον ήχο επειδή δεν βρίσκουμε που είναι ο player) ή να μην το επιλέξετε να ξεκινά με το άνοιγμα της σελίδας αλλά πατώντας το κουμπί play απο όποιον θέλει να ακούσει την μουσικούλα!!!
  2. H λεκτική επαλήθευση είναι επίσης κάτι που δεν εκτιμώ πια (το είχα κι εγώ και το κατέργησα απο την στιγμή που ο blogger μου προσφέρει την δυνατοτητα να βλέπω αν έχω κάποιο spam σχόλιο και να το διαγράφω. Το πιο άσχημο είναι όταν έχεις γράψει και την λεκτική επαλήθευση πατάς να σταλεί και ξαφνικα ο browser κολλάει και αναρωτιέσαι αν πήγε ή όχι. Ειδικά αν μαζί με λεκτική επαλήθευση υπάρχει και έγκριση σχολίων και δεν ξέρεις αν τελικά το σχόλιο σου έφυγε ή το κατάπιε ο browser χα χα χα Υπάρχουν όμως λεκτικές επαληθεύσεις που είναι ενσωματωμένες στη φόρμα σχολίων κι έτσι δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα! 
Ακόμη κι όταν υπάρχουν τα παραπάνω τα αγαπημένα μου μπλογκ δεν τα αλλάζω γιατί καταλαβαίνω οτι ο καθένας χρησιμοποιεί αυτά που νομίζει εκείνος καλύτερα για το σπιτάκι του. Αλλα θέματα δεν έχω γιατί ο καθένας βάζει στο μπλογκ του πράγματα που του αρέσουν και τον ευχαριστούν  και αυτό είναι που δίνει το προσωπικό στίγμα του καθενός!

Εγώ δίνω τη σκυτάλη στα εξής 5 (μόνο???) μπλογκ



1. misirlou
2.lourdi
3. Mαριάννα
4. Νίτσα
5. Χαρά


Σας φιλώ και μην ξεχάτε Χαρίζεται οτι δεν χρειάζεστε

Μαρία Ζ

19 σχόλια:

  1. Καλημέρα Μαράκι μου!!!
    Η ιδέα σου για το "Χαρίζεται" μου αρέσει πάρα πολύ! Ελπίζω μια από αυτές τις μέρες να σου στείλω και εγώ email για κάποια πράγματα που θέλω να χαρίσω.
    Όσο για την μουσική που έγραψες πιο πάνω ότι είναι ενοχλητική θα συμφωνήσω μαζί σου,είχα βάλει και εγώ στο blog μου και κάποια φίλη μου είπε ότι μπορεί να σε τρομάξει πάρα πολύ ειδικά το βράδυ,η κοπέλα είχε και το μωράκι της που κοιμόταν.Δεν θα ήθελα λοιπόν να στεναχωρήσω ή να τρομάξω τους επισκέπτες μου γιαυτό την έβγαλα.
    Καλά να περνάς κοπέλα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eιρήνη μου σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Περιμένω και τα δικά σου αντικείμενα στο γνωστό e-mail!!!
    Οσο για τη μουσική όπως περιγράφω κι εγώ πιο πάνω αυτό ακριβώς πάθαινα γι αυτό αποφάσισα να είναι mute πια χα χα χα
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λύσσα κακιά, δεν μ αφήνετε μία μέρα να ξαποστάσω.
    Αλλά εγω φταίωωωω...
    Με την τσίμπλα στο μάτι και βγήκα τσάρκα στα blogs.Τι προκομένη κοπέλα!θα πείτε (ξυνά),κι όχι αδίκως,με παρασέρνετε στον δρόμο της απωλείας!!!
    Τώρα αντί να περάσω ενα ξεκούραστο Σ/Κ, σκουπίζοντας,σφουγγαρίζοντας,πλένοντας απλώνοντας
    θα πρέπει να σκέφτομαι τι θα γραψω για το to be or not to be.
    Ααα, εχε χάρη που σου έχω αδυναμία και ενθου σιάστηκα και με το "Χαρίζεται",φιλάάάάκιααααα...
    (Συμφωνώ απόλυτα,περισσότερο δεν γίνεται) με όσα γράφεις).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαράαααααααα στις 10 το πρωί έχεις ακόμα τσίμπλα στο μάτι? χα χα χα Δες και το σχόλιο μου (το τελευταίο ) στο μπλογκ σου!!!

    Σε φιλώ τρελο Ζακυνθινή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και για τα δύο εκνευριστικά συμφωνώ, ειδικά η επαλήθευση σκοτώνει τα σχόλια(πώς λέμε "η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική")

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χα χα χα Δέσποινα πολύ καλό το σχόλιο σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σ' ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, με χαρά τη δέχομαι και θα απαντήσω αργότερα.
    Φιλιά και πάλι σ' ευχαριστώ καλή σου μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γλυκιά πολυτεχνίτισσα περιμένω με ανυπομονησία την ανάρτησή σου!!!

    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημέρα! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για την πρόσκληση!!! Γέλασα πολύ εκεί που λες για τη μουσική στα blogs! Δεν έχεις άδικο, απλά είναι αυτό που λες, είναι ένα από τα πράγματα που μοιράζεσαι μέσα από το blog σου... :)
    Δε μου λες, στο δικό μου βρίσκεις εύκολα τον player ή τον ψάχνεις;... Είναι καλά εκεί που είναι ή να τον ανεβάσω πιο πάνω;...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο δικός σου είναι απο τους σχετικά εύκολους αν και γενικώ τον προτιμώ για παραδειγμα στο δικό σου ιστολόγιο κάτω απο το προφίλ σου .... γιατί μέχρι να φορτώσει η σελίδα (συνήθως πέρνει λίγο χρόνο) να προλάβω να το πατήσω αν χρειαστεί. Αν και μου αρέσει που αλλάζεις συνεχώς τις μουσικές σου επιλογές και κάθε φορά έχεις και κάτι διαφορετικό να παίζει!!! (μάλλον είσαι η μόνη που το κάνει χα χα χα )
    Περιμένω με αγωνία και τη δική σου ανάρτηση

    Πολλά φιλιαααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mariaaaa σολαρισες...και τα 2 που εγραψες (σε αυτα που δε σου αρεσουν )με εκφραζουν 100%.
    Σε ευχαριστω για την προσκληση ...συντομα θα το αναρτησω!φιλακιααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Περιμένω και τη δική σου λοιπόν misirlou σουρλουλού χα χα χα Φιλιααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα συμφωνησω κ εγω κ με τα 2 που δεν σου αρεσουν...
    Την επαληθευση στα comments πριν λιγες μερες την εβγαλα κ εγω...
    Σιγουρα ειναι πιο ευκολο να ποσταρει καποιος χωρις την επαληθευση!
    Φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σ' ευχαριστώ που ακόμα και αν σε ενοχλεί μου άφησες χτες σχόλιο!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αρτεμη καλά εκανες και την έβγαλες !!!! Πράγματι είναι πιο εύκολο κι εσύ μπορείς να ελέγξεις πια τα σχόλια ανα πάσα στιγμή!!! Φιλιά κι απο εμένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρενάκι μου να τα εκατοστήσει το μπλογκ σου και πάλι και όπως λέω και στην ανάρτηση ακόμα κι αν με ενοχλεί τα αγαπημένα μου μπλογκ δεν τα αλλάζω με τίποτα!!!! Μπορεί να χαθήκαμε τελευταία (κυρίως εγώ λόγω της βάπτισης) αλλά δεν αλλάζει κάτι . Τα αγαπημένα παραμένουν αγαπημένα!!!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πόσο μα πόσο συμφωνώ μαζί σου! Αλλά αν δεν ταιριάζαμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ειμαι η Χριστιανα απο Κυπρο.σε βρηκα κατα τυχη..μου εφτιαξες το απογευμα.τι ωραιο Blog!και ειχα ασχημη μερα.ειμαι παντρεμενη με 3 παιδια,διακοσμητρια και δασκαλα τεχνης για ενηλικες.νοιωθω πως εδω εχει φιλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γεια σου Χριστιάνα!!! Καλώς όρισες και η τύχη είναι μαζί σου ..... αφού βρήκες εμένα θα βρεις κι άλλα εξαιρετικά ιστολόγια να επισκεφτείς...αρκεί να κοιτάξεις στην αριστερή πλευρά της σελίδας μου και θα βρεις υπέροχους συνδέσμους!!!
    Ο,τι χρειαστείς μπορείς να μου στείλεις και μνμ στο mariazkeepthinking@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να μάθω τι σκέφτεσαι!!!

Related Posts with Thumbnails