CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »
Protected by Copyscape Online Plagiarism Finder

BabelFish Universal Translator Widget

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Eτικέτες τετραδίων: Αλλάξτε τις εύκολα, γρήγορα, οικονομικά

Είναι γεγονός οτι οι ετικέτες όλων των τετραδίων δεν είναι καθόλου καλόγουστες. Επιπλέον έχουν επάνω και αυτές τις μπάρες (bar codes) και γίνονται ακόμη πιο αντιαισθητικές. Εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν ούτε οι επιλογές των αυτοκόλλητων ετικετων (υπάρχουν κάποιες χαριτωμένες αλλά θεωρώ οτι τις πουλάνε πολύ ακριβά)
Σας έχω λοιπόν μια λύση γι αυτό. Ας βαλουμε ετικετες απο υλικά που όλες έχουμε στο σπίτι μας και χωρίς πολλά χρήματα (ελάχιστα θα έλεγα) να κάνουμε πιο όμορφα τα τετράδια των παιδιών μας!!!

Αυτή η πρόταση δεν είναι με αυτοκόλλητες ετικέτες όμως πολύ ανετα με λίγη ταινιόκολλα τις κάνουμε αυτοκόλλητες.

Παίρνουμε λοιπόν χαρτιά απο τις κατασκευές μας (scrapbooking, κανσόν , γλασέ, οντουλέ ή ο,τι διαθέτουμε, μπορούμε ακόμα να βάλουμε τα παιδιά μας να ζωγραφίσουν με διάφορα χρώματα ένα κομάτι χαρτί και μετά να το επεξεργαστούμε)
Παίρνουμε και την ετικέτα του τετραδίου σαν οδηγό και πατρονάρουμε το μέγεθος της ετικέτας στο πίσω μέρος του χαρτιού που θα χρησιμοποιήσουμε.













Κόβουμε με το ψαλίδι και γραφουμε επάνω το ονοματεπώνυμο του παιδιού καθώς και την τάξη και το τμήμα του. Στολίζουμε με ο,τι μας αρέσει






Εγώ τα έκανα απλά με λίγη γκλίτερ κάποια, αλλά μη φοβηθείτε να χρησιμοποιήσετε σφραγίδες, γκλίτερ, κορδέλες ή ο,τι άλλο έχετε. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει και οι ετικέτες στα τετράδια θα είναι πολύ διαφορετικές!!!


Καλή επιτυχία

Μαρία Ζ

10 σχόλια:

  1. Τεχνικά μου βάζεις δύσκολα, αλλά ευτυχώς δεν έχω μικρά παιδιά να στελώνω τετράδια!
    Αχ, ναξερς πόσο τ αναπολώ.
    Καλή Σχολική χρονιά στα παιδάκια σου Μαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαρά μου σε ευχαριστώωωωω !!! Ολο και κάποιο τετραδιάκι θα έχεις για να φτιάξεις μια ετικετούλα!!! (μαγειρικής, καλλιτεχνικών, σημειώσεων, εξόδων κάτι....) χα χα χα

    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια πολύ ωραία ιδέα για τις μανούλες με μικρά παιδάκια! Αλλά και η ιδέα σου για εφαρμογή σε άλλα τετράδια, τέλεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρα πολύ καλή ιδέα! Ούτε κι εμένα μου άρεσαν ποτέ, ούτε και τώρα οι ετικέτες που έχουν τα τετράδια. Παλιότερα τις γύριζα ανάποδα που είναι τελείως λευκό ή έβαζα κάτι άλλες λευκές. Τώρα φτιάχνω δικές μου... ή ότι άλλο μου σφαρφιστεί στο μυαλό μου!
    Άσε που μου αρέσει να έχει το κάθε πράγμα το οποίο είναι δικό μου... κάτι από την προσωπικότητά μου και την φαντασία μου...κάτι το διαφορετικό μέσα σε όλα που μοιάζουν ίδια. Έτσι γίνεται ή φαίνεται ο κόσμος καλύτερος. Παιδιάστικο έ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πολυ ωραια ιδεα,πρωτοτυπη και καλογουστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. απιθανη ιδεα!!! ομορφα χαρτονια εχεις μαρια μου!
    ειδα και το αλλο σου μπλογκ! τελειο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όμορφη η ιδέα σου για τις ετικέτες και κυρίως οικονομική και δημιουργική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. λατρευω τις καινουριες και αυτη ηταν μια απο αυτες!Μπραβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τέλεια είναι.. μπράβο.
    μου αρέσουν πάρα πολύ τα τετράδια, και έχω πάρα πολλά ακόμα άγραφα γιατί με πιάνει αγοραστική μανία το Σεπτ. που κυκλοφορούν. Θα κάτσω να πειραματιστώ

    Λέω να κάνω προσπάθεια για να φτιάξω και ένα ημερολόγιο χειροποίητο....με κολάζ, χειροτεχνίες,ζωγραφίες, φωτο κτλ με τίτλο το ημερολόγιο μιας μαμάς (πάλι για τον Νικόλα θα λέω.......... τι διαφορετικό χαχα)

    I need your help.... σου γραψα ένα κατεβατό στα σχόλια για τα εμβόλια, δες το λίγο πλιζ αν έχεις καμια ιδέα
    φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αααα πολύ καλύτερη η ιδέα σου γιατι εγώ αυτό που έκανα σε ένα τετράδιο ήταν να κολλήσω απο πάνω απο την ετικέτα, αυτοκόλλητη ετικέτα με τον αγαπημένο του ήρωα... φτου μου και είμαι και scrapbooker :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα χαρώ να μάθω τι σκέφτεσαι!!!

Related Posts with Thumbnails